vrijdag 1 april 2016

Winkeldief betaald onkosten bij diefstal


Diefstal in uw winkel? Als winkelier ontvangt u 181 euro 

Het kost voor een winkelier veel tijd als ze een winkeldief op heterdaad betrappen. Dit nog afgezien van de schade en de gestolen goederen. SODA is een simpel en doeltreffend middel om de schade van een diefstal direct op de dader te verhalen. Het gaat hier om een wettelijke schadevergoeding bij winkeldiefstal.
De combinatie van camerabeveiliging en een aanmelding bij SODA is een goede preventieve manier om winkeldieven buiten de deur te houden. In de praktijk is gebleken dat winkeldiefstallen hierdoor aanzienlijk dalen. 

SODA regelt de schadevergoeding

SODA staat voor ServiceOrganisatie Directe Aansprakelijkstelling. De organisatie houdt zich bezig met het innen van de schadevergoeding, zodat de winkelier hier geen werk van heeft. Soda heeft goede afspraken met gemeentes, politie, OM en winkeliersverenigingen. Tot nu toe betalen bijna alle winkeldieven de rekening nog voordat zij voor de rechter moeten komen.
SODA wordt toegepast in heel Nederland.

winkeldiefstal_400
Voor een goede bewijslast van de diefstal is camerabeveiliging een goede manier om het feit vast te leggen. Als kleine winkel zijn 4 beveiligingscamera's vaak al genoeg om uw zaak goed in de gaten te houden. Globe Camerabeveiliging is specialist in HD camerabeveiliging. Dus beveiligingsbeelden in High Definition kwaliteit. Voor 990 euro heeft een winkelier al een complete camerabeveiligingsset. 
Meer info over de verschillende systemen vindt u op www.globe-camerabeveiliging.com
Aanmelden bij SODA doet u op www.so-da.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten